انتخاب واحد پولی:
فارسی انگلیسی
سبد خرید: (0) مورد
خوش آمدید, کاربر گرامی
شاخه ها
ارائه كنندگان
سبد خريد
 
0 مورد
مقایسه محصولات
محصولی برای مقایسه انتخاب نشده است!
ورود به سيستم
آدرس پست الكترونيك:
كلمه عبور:

کلمه عبورتان را فراموش کرده اید؟
هنوز ثبت نام نکرده اید؟
تگ محصولات

کمردرد شدید چگونه ایجاد می شود؟

خلاصه خبر:
متن کامل خبر:
عوامل خطر برای ایجاد کمردرد چیست؟

هر کسی ممکن است کمردرد داشته باشد. عواملی که می توانند خطر کمردرد را افزایش دهند عبارتند از:
سن: اولین حمله کمردرد معمولاً در سنین 30 تا 50 سالگی رخ می دهد و کمردرد با افزایش سن شایع تر می شود.
از دست دادن استحکام استخوان در اثر پوکی استخوان می تواند منجر به شکستگی شود و در عین حال خاصیت ارتجاعی و تون عضلانی کاهش یابد.
دیسک‌های بین مهره‌ای با افزایش سن شروع به از دست دادن مایعات و انعطاف‌پذیری خود می‌کنند که این امر باعث کاهش توانایی آن‌ها در محافظت از مهره‌ها می‌شود. خطر تنگی کانال نخاعی نیز با افزایش سن افزایش می یابد.

سطح تناسب اندام: کمردرد در بین افرادی که آمادگی جسمانی مناسبی ندارند شایع تر است. عضلات ضعیف کمر و شکم ممکن است به درستی از ستون فقرات حمایت نکنند. «جنگجویان آخر هفته» - افرادی که پس از بی‌تحرکی در تمام هفته بیرون می‌روند و ورزش می‌کنند - نسبت به افرادی که فعالیت بدنی متوسط ​​را به یک عادت روزانه تبدیل می‌کنند، بیشتر در معرض آسیب‌های دردناک کمر هستند.
مطالعات نشان می دهد که ورزش هوازی کم تاثیر می تواند به حفظ یکپارچگی دیسک های بین مهره ای کمک کند. افزایش وزن: اضافه وزن، چاقی یا افزایش سریع مقادیر قابل توجه وزن می تواند به کمر فشار وارد کند و منجر به کمردرد شود.

ژنتیک: برخی از علل کمردرد، مانند اسپوندیلیت آنکیلوزان (نوعی از آرتریت که شامل ادغام مفاصل ستون فقرات است که منجر به بی‌حرکتی ستون فقرات می‌شود)، یک جزء ژنتیکی دارند.

عوامل مرتبط با شغل: داشتن شغلی که به بلند کردن، هل دادن یا کشیدن سنگین نیاز دارد، به ویژه زمانی که شامل پیچش یا لرزش ستون فقرات باشد، می تواند منجر به آسیب و کمردرد شود.
کار کردن پشت میز در تمام طول روز می تواند به درد کمک کند، به خصوص به دلیل وضعیت نامناسب یا نشستن روی صندلی با حمایت کافی از کمر.

سلامت روان: اضطراب و افسردگی می تواند بر میزان تمرکز فرد بر درد و همچنین درک او از شدت آن تأثیر بگذارد. دردی که مزمن می شود نیز می تواند به ایجاد چنین عوامل روانی کمک کند.
استرس می تواند به طرق مختلفی بر بدن تأثیر بگذارد، از جمله ایجاد تنش عضلانی.

سیگار کشیدن: می‌تواند جریان خون و اکسیژن را به دیسک‌ها محدود کند و باعث تحلیل سریع‌تر دیسک‌ها شود.

اضافه بار کوله پشتی در کودکان: کوله پشتی مملو از کتاب ها و وسایل مدرسه می تواند به کمر فشار بیاورد و باعث خستگی عضلات شود.

عوامل روانشناختی: خلق و خو و افسردگی، استرس و رفاه روانی نیز می تواند بر احتمال تجربه کمردرد تأثیر بگذارد.
آمار مربوط به این مطلب:
تعداد بازدید:1720
نظرات
در این رابطه هیچ نظری توسط کاربران نوشته نشده است
بازگشت