انتخاب واحد پولی:
فارسی انگلیسی
سبد خرید: (0) مورد
خوش آمدید, کاربر گرامی
شاخه ها
ارائه كنندگان
سبد خريد
 
0 مورد
مقایسه محصولات
محصولی برای مقایسه انتخاب نشده است!
ورود به سيستم
آدرس پست الكترونيك:
كلمه عبور:

کلمه عبورتان را فراموش کرده اید؟
هنوز ثبت نام نکرده اید؟
تگ محصولات

مراقبت‌های بعد از آمپوتاسیون یا قطع عضو پا

خلاصه خبر:
متن کامل خبر:

اگر مجبور به قطع عضو شدید، لازم است که مراقبت‌های پس از آن را جدی گیرید. در این قسمت مقاله به مراقبت بعد از قطع عضو می‌پردازیم که با عمل‌ کردن به آن‌ها دوره نقاهت و احتمال وخیم شدن مجدد بیماری کاهش پیدا می‌کند.

در جراحی برای قطع عضو، جراح بافتی را که آسیب ‌دیده است، برمی‌دارد و تا حدی ‌که امکان دارد، بافت سالم را نگه می‌دارد. بعد از این جراحی، چند روزی در بیمارستان تحت مراقبت خواهید بود. حدود 4 تا 6 هفته طول می‌کشد که زخم جراحی شما بهبود یابد، اما به جز جراحی شما باید تحت مراقبت‌های دیگری نیز باشید. این مراقبت‌ها عبارت‌اند از:

یک متخصص غدد که آموزش‌های لازم در درمان دیابت و سایر اختلالات هورمونی را دیده باشد.

      یک پرونزیست یا متخصص ارتز و پروتز که بتواند برای شما پای مصنوعی یا پروتز پا تهیه کند.

·        یک فیزیوتراپیست که به شما کمک می‌کند تا بتوانید قدرت و توانایی پاهای خود را مجدداً بازیابی کنید. همچنین اگر اندام مصنوعی مانند پای مصنوعی یا پنجه کربنی استفاده می‌کنید، به شما روش استفاده و حفظ تعادل با این اندام را یاد می‌دهد.

·        یک کار درمانگر که به شما در بهبود مهارت‌های روزمره کمک می‌کند.

·        ارائه‌دهندگان سلامت روان که بسته به نیاز ممکن است یک روان‌شناس، روان‌پزشک یا مشاور باشد که به شما نحوه برخورد با شرایط جدید و نحوه واکنش نشان ‌دادن در مقابل رفتارهای دیگران را آموزش می‌دهد.

·        یک مددکار اجتماعی که می‌تواند به شما در دسترسی به خدمات و برنامه‌ریزی برای تغییر شکل مراقبت کمک کند.

ورزش بعد از قطع عضو

یکی از مراقبت‌های اصلی ورزش بعد از قطع عضو است. کسانی که یک‌بار قطع عضو شده‌اند، متأسفانه بیشتر در معرض خطر قطع مجدد عضو هستند؛ بنابراین، لازم است که بعد از قطع عضو دیابتی مراقبت‌های خود را چند برابر کنند.

خوردن غذاهای سالم، ورزش منظم، کنترل دائم سطح قند خون، مراقبت از اندام و پیشگیری از ایجاد زخم، قطع مصرف دخانیات و مشروبات الکلی و به ‌طور کلی پیروی کردن از یک سبک زندگی سالم، نه ‌تنها شما را از ابتلای مجدد به قطع عضو مصون نگه می‌دارد، بلکه در افزایش روحیه و حس مثبت‌اندیشی مؤثر است و زندگی شما را به مسیر سلامت‌ محور هدایت می‌کند.

آمار مربوط به این مطلب:
تعداد بازدید:1662
نظرات
در این رابطه هیچ نظری توسط کاربران نوشته نشده است
بازگشت