انتخاب واحد پولی:
فارسی انگلیسی
سبد خرید: (0) مورد
خوش آمدید, کاربر گرامی
شاخه ها
ارائه كنندگان
سبد خريد
 
0 مورد
مقایسه محصولات
محصولی برای مقایسه انتخاب نشده است!
ورود به سيستم
آدرس پست الكترونيك:
كلمه عبور:

کلمه عبورتان را فراموش کرده اید؟
هنوز ثبت نام نکرده اید؟
تگ محصولات

قطع عضو ناشی از دیابت،مهم ترین دلیل آمپوتاسیون

خلاصه خبر:
متن کامل خبر:

قطع عضو دیابتی 

یکی از مهم‌ترین عوارض در افراد مبتلا به دیابت یا قند خون است. اگر شما هم فردی مبتلا به دیابت هستید، احتمالاً پزشک به شما توصیه کرده است که هر روز پاهای خود را چک کرده و از آن‌ها به ‌خوبی مراقبت کنید. ممکن است دلایل قطع عضو در افراد دیابتی را ندانید و این عدم آگاهی موجب نگرانی شما شده باشد اما آرام باشید.

دیابت همیشه باعث قطع عضو در افراد دیابتی نمی‌شود. ممکن است درصد کمی از افراد مبتلا به قند خون مجبور به قطع پاهای خود شوند و آن هم در شرایطی اتفاق می‌افتد که به دلیل وخامت بیماری درمان ممکن نیست. در این راستا، خوب است بیشتر درباره علت قطع عضو دیابتی و مراقبت‌های آن بدانید، پس با ما همراه باشید.  

ناگفته‌هایی در رابطه ‌با قطع عضو دیابتی

چرا دیابت منجر به قطع عضو می‌شود؟

دیابت در برخی از افراد می‌تواند منجر به بیماری شریان محیطی شده و باعث باریک شدن رگ‌های خونی و کاهش جریان خون در پاها ‌شود. همچنین دیابت می‌تواند منجر به آسیب عصبی شود که به آن نوروپاتی محیطی گفته می‌شود. فردی که به این بیماری مبتلا است، در پاهای خود هیچ دردی احساس نمی‌کند. در چنین شرایطی فرد متوجه وجود زخم یا جراحت روی پاهای خود نمی‌شود و همچنان به نقطه آسیب‌ دیده فشار می‌آورد که موجب تشدید و عفونت زخم می‌شود.

هنگامی که جریان خون در پاها کم شده، روند بهبود زخم کند و کندتر می‌شود و بدن برای مقابله با عفونت مقاومت خود را از دست می‌دهد. این امر باعث می‌شود که زخم شما خوب نشود. در چنین شرایطی آسیب بافتی یا مرگ بافتی (کانگرن) رخ می‌دهد و باعث می‌شود که عفونت ایجاد شده به استخوان شما سرایت کند. اگر عفونت قابل ‌کنترل نباشد، قطع پای دیابتی اجتناب‌ناپذیر است.

آیا همه افراد مبتلا به دیابت قطع عضو می‌شوند؟

صراحتاً پاسخ این سؤال منفی است. درصد کمی از افراد مبتلا به دیابت به ‌ناچار باید قطع عضو شوند. شما می‌توانید با چک کردن هر روز پاها، مراقبت، ورزش و پرهیزهای تغذیه‌ای از قطع عضو دیابتی پیشگیری کنید. تنها کاری که باید انجام دهید، عمل‌ کردن به توصیه‌های پزشک، مراقبت از زخم‌های پا و چک کردن مرتب آن‌ها است.

علت اینکه پزشکان روی مراقبت از پاها تأکید زیادی می‌کنند، این بوده که اندام اصلی قطع عضو در افراد دیابتی شامل ساق، پنجه و انگشتان پا و حتی کل پای افراد مبتلا است. با مراقبت مداوم می‌توانید احتمال قطع عضو را محدود و حتی به طور کامل از بین ببرید.

آیا همه افراد مبتلا به دیابت قطع عضو می‌شوند؟

 

آمار مربوط به این مطلب:
تعداد بازدید:1731
نظرات
در این رابطه هیچ نظری توسط کاربران نوشته نشده است
بازگشت