انتخاب واحد پولی:
فارسی انگلیسی
سبد خرید: (0) مورد
خوش آمدید, کاربر گرامی
شاخه ها
ارائه كنندگان
سبد خريد
 
0 مورد
مقایسه محصولات
محصولی برای مقایسه انتخاب نشده است!
ورود به سيستم
آدرس پست الكترونيك:
كلمه عبور:

کلمه عبورتان را فراموش کرده اید؟
هنوز ثبت نام نکرده اید؟
تگ محصولات

بعد از قطع عضو چه کنیم؟

خلاصه خبر:
متن کامل خبر:

هنگامی که تحت عمل جراحی قطع عضو قرار می گیرید، در هر سطحی از وجود خود - از نظر جسمی، عاطفی، ذهنی و معنوی - به شدت دچار چالش می شوید. واقعیت غیرقابل انکار این است که اندام شما برای همیشه از بین رفته است. نحوه پاسخ شما به این واقعیت بستگی به این دارد که آیا در برابر ناامیدی تسلیم شوید یا نه...

چالش‌هایی که با آن روبرو هستید واضح هستند، اما فرصت‌های رشد در مواجهه با مشکلات به همان اندازه وجود دارند. اطلاعاتی که در این مقاله و مطالب بعدی عنوان می شود راهنمای جامع و عملیاتی برای پاسخ به سوال های شماست. من به عنوان کارشناس پروتز امیدوارم بعد از خواندن این مطالب انگیزه کافی برای غلبه بر این چالش به دست بیاورید.

چالش های واقعی که بعد از قطع عضو ایجاد می شود از بین نمی رود اما از طریق توانبخشی اثرات منفی آن ها به حداقل می رسد. کلمه "rehabilitate" به معنای "بازیابی" است. پس از جراحی، هدف توانبخشی شما باید بازیابی بدن، ذهن و روح شما باشد.

در هیچ زمانی کسی از مساله ی قطع عضو خوشحال نبوده است اما ترکیب راه‌حل‌های نوآورانه پروتز با تجربه تأثیرگذاران الهام‌بخش، می‌تواند به شما کمک کند تا بدن خود را برای کارهایی که دوست دارید سازگار کنید و از سر بگیرید، اگرچه گاهی اوقات ممکن است به روش‌های جدیدی باشد.

صرف نظر از علل قطع عضو ، این جراحی زندگی شما را تا حد زیادی دستخوش تغییر می کند. بدن شما دائماً تغییر می کند، تقریباً تمام جنبه های زندگی شما تحت تأثیر قرار می گیرد، و ممکن است احساس کنید که هیچ کس نمی تواند درک کند که شما چه چیزی را تجربه می کنید.

در پست های به عمده علل ایجاد قطع عضو می پردازیم و مراحل بازتوانی پس از جراحی قطع عضو را معرفی می کنیم.
آمار مربوط به این مطلب:
تعداد بازدید:1382
نظرات
در این رابطه هیچ نظری توسط کاربران نوشته نشده است
بازگشت